För barnen

Under påskhelgen fick barnen som deltar i Söndagskul uppleva hur den första nattvarden med Jesus var.

”Jesus” delar ut nattvard till lärjungarna.

Mycket pyssel, bak och annat skoj för barnen som är med i Söndagskul.

VIPS & Söndagskul

Församlingens barn- och ungdomsverksamhet
På tisdagar kl. 17.15-18.30 är det VIPS för alla barn mellan 6-12 år.
Våra träffar inleds med en samling där vi bl.a. sjunger, lär oss något från Bibeln och samlar in pengar till vårt fadderbarn Jabilli i Indien.
Därefter delar vi in oss i olika grupper (ex. pyssel, VIPS-duell, bakning, snickeri eller spel).
Vi avslutar kvällen med en gemensam fika.
Kom och ha kul med oss!

Söndagskul

På söndagar, då vi har Gudstjänst i kyrkan, har vi också ”SÖNDAGSKUL”.
”Söndagskul” är till för barn från 3 år och uppåt (Yngre barn får vara med tillsammans med en vuxen).
Vi inleder Söndagskul med att barnen medverkar på scenen i början av Gudstjänsten med sång och en kortare berättelse eller drama från Bibeln. Därefter går vi ner till vårt Söndagskulrum där vi fortsätter att sjunga, äta frukt, leka, pyssla, spela fotboll m.m.
Vi avslutar alltid Söndagskul med en ”mini andakt” där vi tänder ljus och ber tillsammans!

Tillsammans vill vi göra Jesus Kristus känd, trodd och efterföljd – även bland barnen!